En iyi huylu kedisi idi dünyanın....

20 Eylül 2013 Cuma

Isırgan Sabunu..

Sabah gelince baktım İlkbaharda toplayıp kuruttuğum Isırganlarım kavanozda ööööööööööle durup bana bakıyorlar. Dedim bari bir fasıl daha Isırgan Sabunu yapayım.... Bu defakini 4 yağlı yaptım.Geçen günkü 5 yağlı idi.Rengi çok güzel oldu bakar mısınız? Kuruyunca rengi daha da açık olacak.. Miktarını da biraz fazla yaptım,tahta kalıplarıma döktükten sonra artanlarını da torunlarım için ayıcıklı ve inekli kalıplara döktüm:)) Artık hep bu miktar yaparım ve onların da lavabolarında özel sabunları olur. Sonbahar bugün gerçekten gelmiş gibi. Hepinize güzel Samandıra'mızdan çok çok sevgiler..

4 yorum:

  1. Mine Hanım merhaba,
    epeydir 2-3 senedir takipdeyim sizi...ah bir kurslarına katılabilsem diyordum...şimdi kızım İstanbul'a taşındı ,ben de dört gözle kurslarınızı bekliyorum. Kursunuz olunca beni de listeye alın lütfen...hatta çabucacık olsun bu kurs inşaallah...
    Emekli Diş Hekimiyim...Ehlinden öğreneyim diyorum...Çocuklar diyor ya hani;lütfeennnnnn :)) Lütfen bir kurs olsun istanbul'da...epeydir kurs haberi okumadım sizde.
    Sevgiyle kucaklıyorum,yakında kursda görüşmek ümidiyle.ayse.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşe Hnm. Merhaba,
      Yeni Atölye'miz küçük olduğu için kurs için uygun değil.Bu yüzden 1 senedir kurs yapmıyoruz.Bu taşınma işi bizi epey etkiledi anlayacağınız.Sağlık olsun da..

      Sil
  2. O inekli ayıcıklılardan çocuklara sabunlar ne güzel olur Mineciiim, yoksa yaptın mııı ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Banu'cum yaptım ve yapmaktayım halen...:))

      Sil