En iyi huylu kedisi idi dünyanın....

12 Şubat 2013 Salı

Kardelen,Nar,Kalanchoe vs...

Mini Hercai..İrilerden daha dayanıklıdırlar,fakat çiçekleri ufak deyip almazlar.Sadece yabancılar ve yurtdışında bir süre yaşamış olanlar alır..Orada çok sevilir bu cins ..
Kedi kardeşlerden biri dikkatle beni süzmekte..
Kardelen.. Çok hoş değil mi?
Bu da serada duran bir Bonzai Nar kardeş..
Portakal rengi Kalanchoe... Fuşya rengi olanlar da çok güzeldi ama onlar fotojenik değillermiş ne yapalım.. Isırgan bir güneş var bugün.. Yün başlığımı takmadan çıkmıştım demin..Kulaklarım buz oldu nerdeyse.. Gidip gelip kömürümüzü sayıyorum kaç çuval kalmış diye.. Sanırım kış çıkana kadar 2 ton daha alırız. Umarım daha fazla almayız:( İşlerimiz sanki azzıcııık açıldı gibi..Siftahsız günler bitti Allaha Şükür.Umarım geri gelmesin inşallah.Hepimizi olumsuz etkiliyordu.. Güzel ilçemiz Samandıra'mızdan çok çok sevgiler...

4 yorum:

  1. Bu güzellikleri edinmeden yaşamak boşuna, 23 Nisan'dan önce ben balkonumu düzenliyorum her yıl. Küçük bir balkon ama cennet gibi oluyor. Belki de bu yıl sizden ediniriz fidelerimizi ve tanışma fırsatımız da olur. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Nilgün Hnm.
    Uğrarsanız tanışmış oluruz ne güzel.Bir şey almanız şart değil ki?

    YanıtlaSil
  3. meraklı ,ne güzel poz vermiş,kardelenler benim bahçemde de var,mucize gibi çiçekler.

    YanıtlaSil
  4. Uludağ'da teleferikle zirveye tırmanıyorduk, küçüktüm de ama kardelenlerin yine de farkına vardım,sanki büyülenmiştim, aynı duyguyu ilk kez Abant gölünde nilüferleri görünce hissetmiştim.

    Sevgiler size Üsküdar'dan

    YanıtlaSil