En iyi huylu kedisi idi dünyanın....

7 Ekim 2013 Pazartesi

Limon Begonyalara Basma Oğlum....

Hava güneşli olunca emektar makinemi alıp seraya girdim. Ama limon da peşimde tabii.Güzel oğlum gittiğim her yerde peşimde valla. Komşu fidanlık kahve içmeğe çağırıyor her öğlen mesela.Hiç yalnız göndermez annesini bülbülüm.O da peşimden.Hatta bazen o en önden. Biraz önce de az kalsın Begonya kasamıza dalacaktı çocuk. Cumartesi günü 2.5 Kg Lavantalı Sabun yapmıştım.Dün gelmeyince (Ist. Eczacı Odası seçimleri vardı.Oyumu atmaya gittim üzerinize afiyet)kesme ve mühürleme işi bu sabah halledildi. Kapımın önündeki Mavi Yasemin (=Plumbago Capensis) i de görün istedim. Sabah ben yola çıkarken hava 8 dereceydi.Şimdi 18 derece! 2 gündür kalorifer yandı.Bu sene çok erken başladık hayırlısı bakalım. Soğuk Samandıra'mızdan hepinize sıcak sevgiler gönderiyorum.

7 yorum:

  1. merhaba, sizi epeydir zevkle izliyorum sabunlarınız ilgimi çekiyor , eşimin cildi hassas banyo sabunları cildinde kaşıntı yapıyor , ben de sizin ürünlerinizden almak istiyorum ama nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim
    Berrin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Berrin Hnm. Merhaba,
      Hoşgeldiniz.
      Sabunlarımızdan almak isterseniz:

      www.mineflora.com

      dan
      siparis verebilirsiniz.

      Sil
    2. sipariş oluşturdum ama ödeme için ''site güvenli değil'' mesajı geldi ?

      Sil
    3. Berrin Hnm. web sitemizdeki sorun çözüldü..
      Güvenmiyorsanız kredi kartı ile değil de banka hesabımıza(2 ayrı bankada hesabımız var orada görülüyor)havale ile ödeyebilirsiniz.Ana sayfanın altında ödeme var ona da tıklarsanız yine hesap numaralarımızı bulabilirsiniz.
      Sağlıklı,güzel günler dilerim.

      Sil
    4. Mine hanım Garanti Bnk. hesabınıza EFT gönderdim, sabunlarımı bekliyorum, iyi günler dilerim

      Sil
    5. Siparişinizin ne olduğunu,adres ve telefonunuzu da verirseniz hemen kargoya veririz tabii..

      Sil