En iyi huylu kedisi idi dünyanın....

29 Aralık 2010 Çarşamba

Yılbaşı Kartları....






-Evden fazlalıkları yok etme işlerim hala sürüyor ama az kaldı galiba yakında bitecek mi ne?Halbuki ne de zevkli bir işti...:)
Bu sabah da gelirken el yapımı(?) bir toprak sürahi ve de küçük bir vazo getirdiydim...Arkadaşım da onların içine Şemsiye (Cyperus) dikti..
Nasıllar?Şemsiye suyu çok seviyor,e bunların da dibi delik değil..
-Bülbül talaşlar sebebiyle kot farkı yüksek bir konumda epeyce..:)
Talaşımız var nasıl olsa..Allah razı olsun Hasan Bey'den.Dün ona teşekkür için telefon ettim de..Ne olacak lafı mı olur Mine Hnm. diyor..Allah ne muradı varsa versin diye dua ettim ben de ona.
-Her gün eve gittiğimde bahçe kapımızda takılı duran küçük posta kutumuzu mutlaka dolu buluyorum..Ne güzel.Postacı da şaşırmıştır eminim.Bunlar daha yeni geldiler fakat ha bire posta geliyor diyordur herhalde.
Gelenlerden bir kısmı bu sabah yanımdaydı,onları da göstermek istedim.Daha evde de var bir miktar..:)

Cuma günü Yılbaşı.
Bu sene kapımızın yanında yerde dikili olan Köknar Çamı'nı süsleme şansım oldu.
Ona ışıklar taktım.Bugün de başka süsler buldum burada işyerimde dolabı karıştırırken.Elmalar ,kalpler vs..Hepsi de kırmızı..Gidince onları da asacağım ağacımıza.Bir ara onu da gösteririm vakit olursa.Süslü halini tabii.

Yılbaşı akşamı misafirlerim var.Umarım onlar da ağacımı severler.
Beraber yemek yiyip halimize şükredeceğiz..

Hepinize Mutlu,Sağlıklı,Verimli,Aydınlık ve de Tertemiz bir 2011 dileyerek huzurdan ayrılıyorum.

7 yorum:

  1. Yeni yıl, umutlarınıza ışık, bedeninize sağlık, yüreğinize sevgi olsun. Sevgiyle kalın…

    YanıtlaSil
  2. Bülbül ne kadar büyümüş. Yeni yılda eskiden bir sürü kart gelir ve yollanırdı. Artık pek yapılmıyor, ama sizin devam ettirmeniz çok güzel. Size ve sevdiklerinize sağlıklı ve huzur dolu bir yeni yıl dilerim ^.^

    YanıtlaSil
  3. Mine Hanım, dün kartpostalınızı aldım, umarım benimki de size ulaşmıştır (oradaki noel baba olmasın mesela:) Çok teşekkürler, sizinki emeğinizi yansıttığı için çok daha anlamlı. Sabununuzu aldım, çamaşır çekmeceme koydum hemen mis gibi kokutsun onları diye. Sağlıklı yıllar diliyorum..Torununuzu da Allah bağışlasın, darısı başıma..Çok tatlı maaşallah..

    YanıtlaSil
  4. yeni yılınız mutlu olsun.sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Sizin, ailenizin ve sevdiklerinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, esenlikler dilerim.

    YanıtlaSil
  6. Sanıyorum kartım hala ulaşmamış :(
    Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun inşallah.
    Mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
  7. Yılbaşı için gönderdiğiniz postayı aldım.Güzel dileklerle dolu el emeğiyle hazırlanmış hafika bir yeni yıl kartı ve küçücük bir kalp sabun çıktı içinden.Sabunu açıp kokladım nedense kokusu beni çocukluğuma götürdü.Ellerimi yıkadım hala çocukluğum kokuyor.Artık ne zaman çocukluğumu koklamak istesem sizin en sevdiğim renk olan yeşil kalp sabununuzun sihrine bir dokunmam yetecek.Çok teşekkür ediyorum ve hayatınızın bundan sonraki yıllarının sizin yaptığınız sabunların tertemiz sayfalarıyla dolu olmasını diliyorum.Siz benim gönlümde kocaman bir mutluluk yarattınız.

    YanıtlaSil