En iyi huylu kedisi idi dünyanın....

25 Eylül 2010 Cumartesi

Oğlumun adı Bülbül oldu.





Acaba diyorum bu çocuk bana barınakta numara mı yaptı? Kendini oradan aldırsın diye ..:)

Sanki o, 2 gün önce orada ,ayağa kalkamayan,kaldırınca hemen 4 ayağını da açıp yere kakaların üzerine serilen,ölmek üzere gibi duran çocuk başkasıymış gibi yaw anlayamadım ben bu serseriyi..
Maşşallah oğlum Bülbül iyileşiyor ..
Bütün gün peşimde fıldır fıldır bir oraya bir buraya..Ben oturunca da hemen ayağımın dibindeki yastığa yatıyor ama teyakkuz halinde bir yatış..Ben kalkar kalkmaz hemen fırlıyor canım yaw..
Bakalım sonumuz ne olacak...

12 yorum:

  1. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Aslında onlar savaşçılar ve sevgi delisi varlıklar. Sizin sevginizle başarıyor bunu. Yaşam savaşını kazanıyor olması muhteşem bir olay...

    Ayrıca çok güzel gözleri var. Badem gibi. Sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  2. AŞK ADAMA HERŞEY YAPTIR MİNE,BİLİRSİN ;)

    YanıtlaSil
  3. Yıllar önce bir arkadaşım golden yavrusu hediye etmişti. O kadar küçüktü ki avucumun yarısı kadardı. Sizin gibi, kullanmadığım bir tuvalete
    gazete kağıtları serdim, metrodan 10-15 kg.lık ismini unuttuğum, yuvarlak kahverenk mamasını aldım. (Tüylerinin dökülmemesi ve her türlü vitamini içerdiği için veteriner tavsiye etmişti-kesinlikle sizin yediklerinizden yedirmeyin-sofranızdan alıştırmayın demişti) İğnelerini yaptırdım, parazit haplarını aldım. Veteriner hanım, takip için küçük bir kitapcık verdi. İlk günler, sabahları mamasını vermek için kapıyı açtığımda ayaklarıma sarılır oyun oynayarak sevgi isterdi. Sherlock ismini takmıştım. Hayatıma renk gelmişti. Gün be gün gelişimini büyümesini izledim. Sabah erken saatlerde ve gece yarısı sokağa çıkartacağımda heyecanlanır, tasmasını takarken zıplayıp dururdu.

    Bundan sonra yazacaklarım hoş şeyler değil, isterseniz okumayın. 10 günlük bir iş seyahatine çıkarken,yapılması gerekenleri anlatarak kapıcıya emanet ettim. 7 aylıktı.. Döndüğümde, çocukları tasmasız sokağa çıkarttıklarını ve bir araba altında ezildiğini duyunca dünyam yıkılmıştı.

    Bütün köpek alacaklara son bir tavsiyem var: Kesinlikle barınaktan alsınlar, yavru olması da şart değil. Petshop'lar ticari ve geçici heveslere hizmet ediyor. Sorumsuz insanların edinmemesi gerekir.

    Gönlünüzce iyi bir hafta sonu dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Jivago'ya katılmakla beraber, kesinlikle siz ordan alasınız diye numara yapmış olmalıdiye düşünüyorum,gözlerinden de bu okunuyor :)) Akıllı köpek :))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler yorumlarınız için.
    Evet Jivago çok haklısınız.
    Köpek almak isteyenlerin çok iyi düşünüp, bunun 15-20 yıl sürecek bir can yoldaşlığı olduğunu hesaba katıp öyle almaları lazım.Barınak ziyareti yapmadan sakın almasınlar..
    Ahh ah orada gördüklerime inanamazsınız.İnsan kılığındaki yaratıkların sokağa terk edip kaçtığı canları bir görseniz.
    Hepsi de tellerin arkasından beni al..beni al diyorlar sanki.
    Zaten gidip geldikten sonra bir kaç gün kendime gelemiyorum.Bu 6 yavruyu benim kapıma bırakıp kaçan ahlaksız ise gece mışıl mışıl uyuyordur eminim...

    YanıtlaSil
  6. Aman bu gözler harika .Ne şirin bir köpek bu.Bence sizin yardımsever kalbinizi ,sevginizi hissettiği için hızla iyileşiyor.Darısı başıma bende almak istiyorum sizin gibi barınaktan.Tek sorun annemin eve köpek istememesi.Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. cok tatli ama mahsun bakiyor canim benim, ne iyi birsey yapmissiniz yavruya bir yuva:)

    YanıtlaSil
  8. ne mutlu şimdi o sıpa.
    tez vakitte iyileşsin derim tabi ama bu sefer de yine barınağa geri dönecek?

    YanıtlaSil
  9. Belki Bülbül'e bir yuva bulunur diye hala ümitliyim ben.....

    YanıtlaSil
  10. Bülbüle şifalar dilerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Cok sevimli cok, barinaga donmeyecek degil mi, siz sevginizle iyilestirip beraber yasayacaksiniz onunla degil mi? zaten oyle yapiyorsunuz bence..

    S.

    YanıtlaSil